Ο Γιάννης Καλλιάνος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο

Γιάννης Καλλιάνος

Προχώρησε σε γάμο με την αγαπημένη του, ο γοητευτικός βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η καλλονή σύντροφός του Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο χθες το απόγευμα στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες δύο φίλους του γαμπρού, τους επιχειρηματίες Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο. Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Νοέμβρη με κοινή επιθυμία και των δυο να πραγματοποιήσουν έναν γάμο χωρίς μέτρα και περιορισμούς. Ωστόσο η είδηση πως η καλλονή δερματολόγος είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι τους οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουν στον πολιτικό γάμο με τους δυο τους πως μετά τη γέννηση του παιδιού θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος.

Η κάμερα του T-Live βρέθηκε στο δημαρχείο Ηλιούπολης και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού. Ήταν άλλωστε ο πρώτος γάμος για το 2021 στην Αθήνα: «Είναι ένα ρεκόρ κι αυτό, όπως ρεκόρ είναι ότι έρχεται κι ένα παιδάκι. Το περιμένουμε προς το καλοκαίρι, να το δούμε και να το αγκαλιάσουμε» είπε ο μετεωρολόγος.

«Ο Γιάννης ήθελε πάρα πολύ τις βέρες… Τις είχαμε παραγγείλει πριν από 10 ημέρες, αλλά δεν πρόλαβαν να έρθουν, αλλά θα τις έχουμε σύντομα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω τον Γιάννη δίπλα μου, γιατί περάσαμε και λίγο δύσκολες στιγμές με τις ναυτίες και με ό,τι συνεπάγεται το πρώτο τρίμηνο της κύησης. Ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθει το μωράκι» παραδέχτηκε με τη σειρά της η Χάρις Δαμιανού.

Πηγή: tlife.gr