«Ο Γεωργούλης υπήρξε καλλονός και μέτριος ηθοποιός! Τι σχέση έχει με τον Σεφερλή»;

Αλέξης Γεωργούλης

"Στα γυρίσματα του σίριαλ είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου! Είχα πάθει πανικό αλλά τέλειωνε πια το σίριαλ". - "Δεν την ξέρω την Μαρία Κορινθίου, ποια είναι και πως είναι. Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούγονται ότι δεν είναι καλή ηθοποιός".

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά live» μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου και η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε μια απόπειρα δολοφονίας που είχε δεχθεί κατά την διάρκεια του «Ντόλτσε Βίτα»: «Υπήρχε κάποιος τύπος που δεν ήταν στα καλά του και μου έκανε απόπειρα δολοφονίας. Εγώ είχε ένα τζιπ τότε και πήγαινα με αυτό. Αυτός το έπαιρνε και το πάρκαρε. Αυτός όμως ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος εγώ είχα καταλάβει ότι έλεγε μόνο ψέματα. Παίρνει ο γιος μου το τζιπ και τρακάρει, το πάει στο συνεργείο και λέει εδώ έχει γίνει απόπειρα δολοφονίας, σας έχουν ξεβουλώσει όλα τα μπουλόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα ζήσει, ούτε εγώ ούτε ο γιος μου πολύ περισσότερο. Μετά την απόπειρα είχα πάθει πανικό αλλά τέλειωνε πια το σίριαλ.»

Όσον αφορά την σύγκρουσή της με τον Αλέξανδρο Ρήγα ο οποίος της ζητούσε αποζημίωση 100.000 ευρώ καταλογίζοντάς της επαγγελματική ανεπάρκεια μετά την αποχώρηση της από την παράσταση «Γκλόριους» ανέφερε: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα είναι πλέον μια χαρά. Είναι και ο Αλέξανδρος τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είμαι και εγώ τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Δεν είναι κανείς μας κακός. Δεν έχω καμία πικρία για αυτή την ιστορία. Έγινε κάτι με έναν από τους παραγωγούς γιατί εγώ βγήκα στην σκηνή κρατώντας ένα χαρτί. Πάντα το κάνω αυτό και μου είπε ότι για να ανεβάσει την παράσταση θα πρέπει να του δώσω τόσα λεφτά γιατί δεν ήξερα τα λόγια μου. Τσαντίστηκα και σηκώθηκα και έφυγα. Εκεί τσαντίστηκα με τον Ρήγα γιατί πήρε την Διαβάτη και «ανέβασε» την παράσταση».

«Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον; Τι ρόλος είναι αυτός που θα τον παίξει και ο Γεωργούλης και ο Σεφερλής; Πως γίνεται από τον Σεφερλή να πας στον Γεωργούλη; Ο Γεωργούλης υπήρξε καλλονός και μέτριος ηθοποιός», απάντησε η ηθοποιός σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Αλέξη Γεωργούλη που θα πάρει την θέση του Μάρκου Σεφερλή στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης.»

«Δεν την ξέρω την Μαρία Κορινθίου, ποια είναι και πως είναι. Έχω την εντύπωση από αυτά που ακούγονται ότι δεν είναι καλή ηθοποιός. Δεν την έχω δει να παίζει», ανέφερε η Άννα Παναγιωτοπούλου για την Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την showbiz!