Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου χώρισαν!

Δώρος Παναγίδης Αθηνά Χρυσαντίδου

Έκαναν διαφορετικές ανακοινώσεις μέσω Instagram.

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου, ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια του Power of Love 1, χώρισαν! Αρχικά, η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν αυτή που έκανε γνωστό το γεγονός, τονίζοντας ότι πρόκειται για δική της απόφαση. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επιβεβαίωση που έκανε ο Δώρος Παναγίδης, με μια ηπιότερων τόνων δήλωση.

Η ανακοίνωση που έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου:

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το reality αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο! Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου! Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου»!

Δώρος Παναγίδης Αθηνά Χρυσαντίδου

Η ανακοίνωση που έκανε ο Δώρος Παναγίδης:

«Παρόλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους, οφείλω κι εγώ να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση χωρισμού από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε σαν ζευγάρι. Δεν πάυουμε όμως να είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες. η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψή μου για σένα, ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».

Δώρος Παναγίδης Αθηνά Χρυσαντίδου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…