Ο Δημοσθένης Μασσαλάς εξηγεί για ποιο πράγμα μετάνιωσε στο MasterChef

MasterChef

Όλα όσα είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τη Νιόβη Καραπιπέρη, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef.

Τι δουλειά είχες ως νιόπαντρος στο MasterChef;

Η αλήθεια είναι ότι η αίτηση είχε γίνει αρκερά πριν από το γάμο. Το συζήτησα με την Κατερίνα, η οποία μου είπε ότι όλο αυτό ήταν μια καλή ευκαιρία και έπρεπε να το κάνω. Είπα, λοιπόν, να την αρπάξω και βλέπουμε. Παντρευτήκαμε τον Οκτώβριο και τέλη Νοεμβρίου μπήκα στο παιχνίδι.

Άξιζε τον κόπο;

Ναι, άξιζε. Ήταν μια φοβερή ευκαιρία.

Ήταν αυτό που περίμενες, βλέποντας το παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια ως τηλεθεατής;

Η αλήθεια είναι ότι ως θεατής δεν το βλέπεις ακριβώς έτσι όπως είναι. Όταν, όμως, έρχεσαι σ’ αυτή τη θέση, έχεις να αντιμετωπίσεις παράγοντες που ως θεατής δεν τους έχεις στο μυαλό σου, όπως ο περιορισμένος χρόνος. Όλα αυτά κάνουν αυτό που βλέπεις από την τηλεόραση πολύ δυσκολότερο.

Και τι γίνεται με το κομμάτι της συμβίωσης;

Η συμβίωση είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ειδικά από τη στιγμή που είσαι εσύ και άλλα 23 άτομα που πρέπει να ζήσετε μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό πρέπει να γίνει, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.

Αν είχες την ευκαιρία να ξαναμπείς, θα έκανες κάτι διαφορετικό;

Η αλήθεια είναι ότι για το μόνο που μετάνιωσα στο MasterChef είναι για το ότι δεν «ξεκλείδωσα» μαγειρικά. Ήμουν μπλοκαρισμένος και δεν έδειξα αυτά που ως Δημοσθένης είχα στο μυαλό μου. Τα πιάτα που έβγαλα δεν ήταν «εγώ». Οπότε, ένα πράγμα που θα άλλαζα σίγουρα, θα ήταν να δείξω μαγειρικά παραπάνω πράγματα από τη δική μου φιλοσοφία.