Ο Δημοσθένης Μασσαλάς απαντά για το… περιβόητο παρεάκι στο MasterChef

MasterChef

Όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Ο Δημοσθένης Μασσαλάς, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη, αναφέρθηκε στο παρέακι στο MasterChef με τους Τζον, Σταύρο και Σταυρή, τονίζοντας πως ποτέ δεν κατέστρωσαν κανένα σχέδιο και δεν είχαν καμία στρατηγική.

Πώς δημιουργήθηκε τα λεγόμενο “παρεάκι”, για το οποίο μιλάνε οι υπόλοιποι στο σπίτι;

Από τις οντισιόν, ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα και μιλήσαμε ήταν ο Τζον. Μετά μαγειρέψαμε στην ίδια τριάδα μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και, με το που τελείωσα με τους κριτές, βγήκα έξω και έπιασα κουβέντα με τον Σταύρο Γεωργίου. Γνώρισα τα παιδιά και σκέφτηκα ότι θα κάνω παρέα μαζί τους.

Ως κολλητοί πια, καταστρώσατε κάποια στρατηγική για το πώς θα κινείστε στο παιχνίδι;

Με το που μπήκαμε στο σπίτι, κάναμε μια κουβέντα πως ότι κι αν γίνει στις ομαδικές θα ψηφίζουμε με μαγειρικά κριτήρια. Και όντως το ακολουθήσαμε αυτό, δεν κινηθήκαμε συναισθηματικά. Εννοείται, λοιπόν, πως ποτέ δεν καταστρώσαμε κάποια στρατηγική ότι θα βγάλουμε κάποιον άλλον έξω για να μείνουμε εμείς μέσα.

Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, εσύ είπες ότι δεν μπορούσες να ψηφίσεις τον Σταύρο.

Ναι, αλλά ήταν μαγειρικό το θέμα. Σχεδόν σε όλες τις ομαδικές δουλεύαμε μαζί με τον Βαρθαλίτη. Έτσι έγινε και στην τελευταία, ήταν ακριβώς δίπλα μου και τον έβλεπα να τρέχει αδιάκοπα. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, δεν μπορούσα να τον ψηφίσω, επειδή ήξερα τι έκανε μέσα στην κουζίνα, δούλευε αδιάκοπα.