Ο Δημοσθένης από το MasterChef απαντά για την Κατερίνα – «Η άποψή μου είναι στο πάτωμα»

MasterChef

Όλα όσα είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Για την Κατερίνα Λένη μίλησε ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Ο πρώην διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Κατερίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η άποψή του γι’ αυτήν έχει πέσει πλέον… στο πάτωμα.

Υπάρχει κάποιος που τον είχες παρεξηγήσει όσο ήσουν μέσα;

Στην αρχή είχα παρεξηγήσει αρκετά τον Κώστα Νταλιάνη. Είχα πει ότι μπορεί να μην είναι καλός μάγειρας ή ότι στο σπίτι είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά Όσο ήμασταν μέσα όλοι μαζί, όμως, αναθεώρησα. Κατάλαβα ότι είναι πολύ καλός μάγειρας, δουλέψαμε μαζί και είδα τις ικανότητές του.

Κεφάλαιο Κατερίνα…

Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, σκέφτηκα τι κάνει εδώ μια κομμώτρια, αλλά μετά έβγαλε το καλύτερο πιάτο και είπα “αυτή κάτι ξέρει από μαγειρική”. Στην πορεία ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις και είδα ότι δεν κολλάμε ως άνθρωποι. Είχε κάποιες απόψεις που δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μέχρι το τέλος που βγήκα δεν είχα και την καλύτερη γνώμη γι’ αυτήν. Τώρα που τη βλέπω απ’ έξω, η άποψή μου έχει πάει στο πάτωμα.

Ποιον θα ήθελες να δεις νικητή στο τέλος;

Όταν έφυγα, με ρώτησαν οι κριτές ποιους θα ήθελα στον τελικό και απάντησα τους δύο Σταύρους. Αλλά το έπαθλο θα ήθελα να το πάρει ο Σταυρής γιατί τον θαυμάζω ως μάγειρα και το θέλει πάρα πολύ.