Ο Δήμος Βερύκιος απαντά για Κοντομηνά – Λαζόπουλο!

Δήμος Βερύκιος

«Την ώρα που ο Λάκης έγραφε αυτή την ανακοίνωση, εμένα είχε μπει νέφτι στον πισινό μου και…».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος μίλησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ενώ απάντησε και για τις σχέσεις Λαζόπουλου – Κοντομηνά, μετά τα όσα γράφτηκαν περί επεισοδίου μεταξύ των δύο αντρών.

[dfp_ads id=236982]

Διάβασες την ανακοίνωση του Λάκη Λαζόπουλου για τις άδειες;

Όχι, δεν τη διάβασα.

Πώς κι έτσι; Εσύ ενημερώνεσαι συνήθως για τα πάντα.

Για πρώτη φορά πιάνομαι αδιάβαστος. Να λοιπόν που υπάρχει και αυτή η εξαίρεση για να επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Γνωρίζοντας το αριστερό παρελθόν του Λάκη, πιστεύεις ότι και στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ακολούθησε μια φιλοσυριζαϊκη γραμμή;

Δεν κάνω εικασίες. Την ώρα που ο Λάκης έγραφε αυτή την ανακοίνωση, εμένα είχε μπει νέφτι στον πισινό μου και έτρεχα σαν το λαγό λόγω των εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες. Και δεν εννοώ τον λαγό του Σαββίδη. Ο Λάκης, χωρίς να έχω διαβάσει την ανακοίνωσή του, είμαι σίγουρος ότι γράφει με έναν ξεχωριστό τρόπο γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένας καλλιτέχνης – εκπρόσωπος της αριστοφανικής σάτιρας.

Επιβεβαιώνεις τα όσα λέγονται ότι υπήρξε άσχημο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο του Alpha και στον Λάκη Λαζόπουλο;

Εξ όσων γνωρίζω όχι. Δεν υπήρξε κανένας τέτοιος διάλογος και καμία φραστική κόντρα του Λαζόπουλου με τον Κοντομηνά. Όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Άλλωστε, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ευγενής άνθρωπος και δεν θα μιλούσε χυδαία, όπως γράφτηκε, ούτε στον μεγαλύτερο εχθρό του. Πολύ δε περισσότερο τον Λάκη, τον οποίο το πανελλήνιο γνωρίζει ότι τον αγκάλιασε και για χρόνια τον είχε σαν παιδί του.