Ο Δημήτρης Πυργίδης από το Big Brother είχε σχέση με γνωστή καλλονή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΥΡΓΙΔΗΣ

"Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθιά μου"

Στην Espresso και στον Βαγγέλη Κάραλη μίλησε η γνωστή showwoman Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δέχθηκε bullying στο κάστινγκ που πέρασε για να είναι στο φετινό Big Brother αλλά αποκάλυψε και με ποιον παίχτη είχε σχέση πριν από ένα χρόνο.

Η ίδια ανέφερε: «Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή του Big Brother ότι ήθελαν να περάσω από κάστινγκ. Πήγα κι έδωσα συνέντευξη κι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της παραγωγής με τους οποίους μίλησα μου έκανα bullying και με προσέβαλαν. Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθιά μου. Ακόμη με ειρωνεύονταν για το ντύσιμό μου ρωτώντας με κι αν κυκλοφορώ έτσι μέσα στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ταίριαζαν περισσότερο για το GΝΤΜ κι όχι για ένα παιχνίδι που αναδεικνύει περισσότερο την προσωπικότητα του κάθε παίχτη.

Και συνέχισε αναφέροντας ότι είχε σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη που μπήκε στο Big Brother: «Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμςνο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλή σχέση οι δυο μας, αλλά και με την μητέρα του που με αγαπά πολύ.»

Η σχέση της Μαρίας Αλεξάνδρου με τον Δημήτρη Πυργίδη της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και προβλέπει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής.