Ο Χρήστος Χολίδης περιγράφει την περιπέτεια που βίωσε με «κάποιους απατεώνες»

Χρήστος Χολίδης

"Χάσαμε τον "μπούσουλα", χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα..."

Για την πρόσφατη περιπέτεια του μίλησε, μέσα σε όλα, ο Χρήστος Χολίδης στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τελευταίο του βιντεοκλίπ για το εξαίσιο αποτέλεσμα του οποίου έζησε μια απρόσμενη ιστορία στην μακρινή Αίγυπτο!

«Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», με ένα τρομερό βιντεοκλίπ που αξίζει να το δείτε, γιατί κόπιασα πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χολίδης.

Γιατί κόπιασες;

Γιατί ταξιδέψαμε σε δυο χώρες και τελικά μας «έκατσε» το Ντουμπάι. Δεν μπορούσαμε στο Κάιρο να κάνουμε αυτά που θέλαμε, το βιντεοκλίπ ήταν μισό. Μπλέξαμε με κάποιους απατεώνες.

Τι συνέβη;

Είχαμε μιλήσει μ’ ένα σκηνοθέτη, που ήθελε να μας πάει σ’ ένα μέρος στην Αίγυπτο μαζί με μια χορεύτρια και ένα χαλί, για να χορέψει η κοπέλα. Μας πήγε 200 χιλιόμετρα μακριά από το Κάιρο, στο πουθενά, μόνοι μας, και όταν φτάσαμε εκεί, ήταν άλλο το μέρος από εκείνο που μας είχαν πει. Μας ταλαιπώρησαν, η μέρα πέρασε, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα, τα χάσαμε όλα. Το ότι χάσαμε χρήματα ήταν το μικρό κακό.

Ήθελα να βγει το αποτέλεσμα, αλλά αφού δεν συνέβη, αποφάσισα με τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, τον προσωπικό μου φίλο, «αδελφό» και σκηνοθέτη, να πάμε στο Ντουμπάι, γιατί θέλαμε έρημο, και ήθελα πολύ να βγάλω αυτή την εικόνα για το τραγούδι μου. Ήθελα τον άνθρωπο της ερήμου, το βεδουίνο, το οποίο πέτυχα ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Είναι από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει και δεν ήθελα να τελειώσει.

Οπότε, το εμπόδιο «λειτούργησε» για καλό;

Κάπως έτσι, ναι. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις επιμονή στο στόχο και αυτό ήταν ένα ακόμα παράδειγμα για τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα, όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, επιμένω πάρα πολύ.