Ο χωρισμός της έκανε πρόσφατα πάταγο και τώρα επιστρέφει στον πρώην!

Στέλλα Μιζεράκη Πάνος Ζάρλας

Μάλιστα, εκείνος δηλώνει πως επιθυμεί να την παντρευτεί!

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε comeback στην αγκαλιά του πρώην της! Ο Πάνος Ζάρλας φεύγει, ο Γιάννης Λεβεντάκης επιστρέφει. Η νικήτρια του Power of Love απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καλαμάτα παρέα με τον πρώην παίκτη του Game of Love.

χωρισμός

Όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην Espresso, μετά από επικοινωνία της εφημερίδας με τον Γιάννη Λεβεντάκη, ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης». Πρόσθεσε, μάλιστα, πώς ό,τι κι αν γίνεται μεταξύ τους γίνεται με «καλό σκοπό», αφήνοντας να εννοηθεί πως, αν τελικά κολλήσει ξανά το γυαλί, δεν αποκλείεται να δούμε το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο εφοπλιστής ότι «η Στέλλα γιορτάζει πλέον της μεταμορφώσεως», χωρίς δεύτερες σκέψεις απαντά: «Είχε πει κι εκείνη, είχα πει κι εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση  και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά».

«Από ό,τι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι ένα εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως, λοιπόν, να την πάρω εγώ», καταλήγει γελώντας.