Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για τον Μίνωα Κυριακού – «Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε»

Χάρης Ρώμας

«Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα λαμπρό πνεύμα και είχε ένα, πραγματικά, δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή».

Στο περιοδικό “MY tv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε και για τη γνωριμία και τη φιλική του σχέση με τον Μίνωα Κυριακού.

Είστε ένας δημιουργός που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1. Τι θυμάστε από αυτά τα 30 χρόνια;

Οι δυσάρεστες στιγμές σε σχέση με τις ευχάριστες είναι συντριπτικά λιγότερες. Είναι σχεδόν ελάχιστες. Ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε, όταν ήμουν 27 χρονών, και μου είπε «θα πας μπροστά κι εγώ θα είμαι δίπλα σου». Τότε έκανα τη σειρά “Μάμα μία” με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ στη συνέχεια βρήκα το θάρρος και του πρότεινα μια καινούργια σειρά με πρωταγωνιστές ανθρώπους κάτω των 30.

Κάναμε, λοιπόν, τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” μέσω της οποίας ο Στέλιος Μάινας, η Τζόυς Ευείδη, η Άννα Κουρή και εγώ καθιερωθήκαμε ως πρωταγωνιστές. Έκτοτε, δέθηκα πάρα πολύ στενά με τον σταθμό και την οικογένεια Κυριακού. Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα λαμπρό πνεύμα και είχε ένα, πραγματικά, δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια θερμή, συναισθηματική σχέση. Όταν είμαι στον ΑΝΤ1, αισθάνομαι ότι είμαι στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, σε ένα ασφαλές λιμάνι.