Η ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Γιώργος Παρτσαλάκης

Όλα όσα έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου στην ανάρτησή του.

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία λίγο πριν την Ανάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους οικείους του.

Ο Αντρέας Γεωργίου, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη, τονίζοντας πως νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και εντός μίας ή δύο ημερών θα πάρει εξιτήριο.

«Τον ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας Γιώργος νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε ένα στεφανιογράφημα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου.