Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απαντά για το “Σόι σου” – «Το είχαμε μυριστεί ότι θα σταματήσει»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Τι λέει ο γνωστός ηθοποιός για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε και για το τέλος της σειράς “Το σόι σου”.

Τα προηγούμενα πέντε χρόνια συμμετείχες στο «Σόι» του Alpha, που είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι δεν θα συνεχιστεί;

Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε μυριστεί. Μπορεί, επειδή αυτά τα πέντε χρόνια νιώθαμε ότι είμαστε μια οικογένεια, να θέλαμε να συνεχιστεί αυτό που ζούσαμε καθημερινά, αλλά αν το δεις επαγγελματικά κάποια στιγμή θα έπρεπε να τελειώσει. Ολοι συγκινηθήκαμε πάρα πολύ, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αυτό που κρατάω από το «Σόι» είναι μια πολύ γλυκιά ανάμνηση από κάτι που πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί. Από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες, συνεχίζουμε και μακάρι να ανταμωθούμε πάλι με τους συνάδελφους σε μια επόμενη δουλειά.

Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου;

Ολοι ήμασταν πολύ συγκινημένοι. Ξέρεις, δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς έναν ήρωα που κουβαλούσες επί πέντε χρόνια. Και ειδικά για εμένα ο Κωνσταντίνος ήταν ένας ρόλος που αγάπησα πολύ. Ηταν τελείως διαφορετικός απ’ ό,τι είχα κάνει μέχρι τότε και ευχαριστώ τους δημιουργούς που μου τον εμπιστεύθηκαν, γιατί δύσκολα θα με φανταζόταν κάποιος στον ρόλο του «μαμάκια». Μάλιστα, το τελευταίο επεισόδιο μαζευτήκαμε και το είδαμε όλοι μαζί και ήταν κι αυτή μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή. Μην ξεχνάς ότι αυτά τα πέντε χρόνια τα μοιραζόμασταν όλα μεταξύ μας: έρωτες, γάμους, χωρισμούς, γεννήσεις παιδιών, αρρώστιες και θανάτους.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι το «Σόι» μπορεί να επιστρέψει. Ισχύει;

Το άκουσα κι εγώ και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πώς μπορεί να επιστρέψει μια σειρά που σταμάτησε; Και πρακτικά να το δει κανείς, πώς θα μπορούσε να ξαναγίνει το «Σόι» όταν οι περισσότεροι ηθοποιοί βρίσκονται σε άλλα σίριαλ.

Θα μπορούσε να επιστρέψει την επόμενη σεζόν.

Αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Αλλά και πάλι θεωρώ πολύ δύσκολο να επιστρέψει το «Σόι». Και δεν ξέρω αν θα έβγαινε και σε καλό, γιατί όταν ένα σίριαλ διακόπτεται για μια σεζόν, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσεις από εκεί που το άφησες. Πάντως, αν κρίνω από αυτά που μου λένε στον δρόμο, θα μπορούσε, αν δεν είχε παρθεί η απόφαση να σταματήσει, να συνεχιστεί για μια ακόμη σεζόν. Διότι όλοι με ρωτάνε «γιατί σταμάτησε;» και το αναζητούν.

Εσύ θα απαντούσες θετικά σε μια πρόταση για το «Σόι»;

Δεν μπορώ να σ’ το πω αυτό τώρα. Ας δούμε πώς θα κυλήσει αυτή η σεζόν και όταν φτάσουμε εκεί γύρω στο Πάσχα θα μπορώ να απαντήσω.