Ντίνος Καρύδης: Η ανάρτηση για την επιστροφή του στο «Λόγω τιμής»!

Ντίνος Καρύδης

"Όλα τώρα αρχίζουν ξανά..."

Η τηλεοπτική σειρά «Λόγω Τιμής», επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και όλοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα. Για την μεγάλη επιστροφή του στη θρυλική σειρά μου σημάδεψε τις μνήμες μας, μίλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ντίνος Καρύδης.

«Τα πάντα έγιναν όπως πρέπει,δόξα σόι ο Θεός! Έσυρα φωνή θριαμβευτικιά εσωτερικά. – Τετέλεσται ότι κακό περασα. Κι ήταν σαν να’λεγα βλέποντας την κάμερα το μόνιτορ του Λάμπη ,την αγαπημένη Μιρέλλα,τους αγαπημένους συνάδελφους:*ΟΛΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ* Ο Άλκης μου ψιθύρισε: Ήσουν πολύ καλός!Τον πίστεψα και ξέρετε γιατί;Είχα διάλογο με μια απόλυτα αληθινή ηθοποιό στο γύρισμα την Αγγελική Δημητρακοπούλου.Πως ήταν δυνατόν να ανταποκριθώ στην καθαρή αλήθεια με σχετική τοιαύτη. Βουτηξαμε στα βαθιά νερά της Μιρέλλας και φθάσαμε στην απέναντι όχθη χωρίς να έχουμε βραχεί.Γι» αυτό σας λέω: ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΞΑΝΆ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, ο Ντίνος Καρύδης.

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του, σχετικά με την επιστροφή του, στην σειρά που αγάπησαν χιλιάδες τηλεθεατές….