Ντίνος Καρύδης: Η αμοιβή που θα πάρει από τη συμμέτοχη του στο «Λόγω Τιμής»!

"Για όσους με ρωτάνε τι κάνω στο "Λόγω Τιμής"..."

Το «Λόγω Τιμής» επρόκειτο να προβληθεί ξανά από το ΣΚΑΪ και οι θαυμαστές της θρυλικής σειράς ανυπομονούν να δουν το σίκουελ. Ο Ντίνος Καρύδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, απάντησε στους διαδικτυακούς του φίλους που των ρωτούν για την αμοιβή που θα λάβει από τη συμμέτοχη του στο «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός, αναρτώντας μια δημοσίευση, ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει σε λίγα επεισόδια και ενδεχομένως άμισθη.

«Για όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΌΓΩ ΤΙΜΉΣ τους απαντώ ΤΊΠΟΤΑ, περαστικός είμαι …Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ’ότι υποψιάζομαι αμισθί… θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις;;;; Πόσω μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιούχος με το κόψε – κόψε κάθε μήνα….ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.. Θέλω να έρθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μια υψηλού επιπέδου σειρά …..», έγραψε στη σχετική λεζάντα ο Ντίνος Καρύδης.

View this post on Instagram

Για όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ τους απαντώ ΤΙΠΟΤΑ, περαστικός είμαι …Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ'ότι υποψιάζομαι αμισθί… θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις ;;;; Πόσω μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιουχος με το κόψε – κόψε κάθε μήνα….ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ .. Θέλω να ερθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μιά υψηλού επιπέδου σειρά …..α όσους με ρωτάνε τι κάνω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ τους απαντώ ΤΙΠΟΤΑ, περαστικός είμαι …Λίγες ατάκες λέω κι αυτές απ'ότι υποψιάζομαι αμισθί… θα με ρωτήσετε τότε γιατί το κάνεις ;;;; Πόσω μάλλον που είσαι χαμηλοσυνταξιουχος με το κόψε – κόψε κάθε μήνα….ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ .. Θέλω να ερθω κοντά με όλους αυτούς τους ταλαντούχους συντελεστές που μαζεύτηκαν να φέρουν στην τηλεόραση μιά υψηλού επιπέδου σειρά …..

A post shared by Ntinos Karidis (@ntinos_karidis_official) on

Τα γυρίσματα της σειράς  «Λόγω Τιμής», έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν ξανά στους τηλεοπτικούς τους δεκτές την υπερπαραγωγή που αγάπησαν.