Ντίνα Νικολάου: Αποκαλύπτει για τη συμμετοχή της στον Πρωινό Καφέ 13 χρόνια μετά!

Ντίνα Νικολάου

«Δεν είχα αντιληφθεί τότε ότι αναλάμβανα μια πολύ σημαντική υποχρέωση, γιατί έπρεπε με το που φεύγω από τον Πρωινό καφέ…».

Η Ντίνα Νικολάου έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για την περίοδο που εμφανιζόταν στον Πρωινό Καφέ.

Τι θυμάσαι από την πρώτη φορά που βγήκες στον αέρα του «Πρωινού καφέ»;

Αυτό που θυμάμαι είναι τη συμβουλή που μου είχε δώσει ο παραγωγός της εκπομπής, Στέλιος Αντωνιάδης, λίγο πριν ξεκινήσουμε. «Να είσαι όπως ήσουν στο δοκιμαστικό, αλλά να μιλάς λίγο πιο λαϊκά. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς τόσο ωραία ελληνικά», μου είχε πει (γελάει). «Εγώ έτσι μιλάω κι αν προσπαθήσω να κάνω κάτι άλλο θα έχω άγχος», του απάντησα και κάπως έτσι ξεκίνησα στον «Πρωινό καφέ», χωρίς να έχω καταλάβει πώς λειτουργεί η τηλεόραση.

Δεν είχα αντιληφθεί τότε ότι αναλάμβανα μια πολύ σημαντική υποχρέωση, γιατί έπρεπε με το που φεύγω από τον «Πρωινό καφέ» να ψωνίζω τα υλικά για την επόμενη μέρα, να μαγειρεύω στο σπίτι μου το φαγητό που θα έδειχνα την επομένη, ενώ στη συνέχεια πήγαινα στη σχολή μαγειρικής όπου δίδασκα και από εκεί στο εστιατόριο όπου εργαζόμουν.

Παράλληλα, κάθε Παρασκευή μεσημέρι ταξίδευα στο Παρίσι κι επέστρεφα στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ για να είμαι στο πλατό τη Δευτέρα το πρωί. Αν δεν ήμουν μανιακή με τη δουλειά μου, γιατί δεν είμαι κανονικός άνθρωπος εγώ, και αν δεν είχα και την αρωγή των γονιών μου για να με βοηθούν με τα παιδιά, δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει.

Πληρωνόσουν τότε από τον «Πρωινό καφέ»;

Επαιρνα γύρω στα 900 ευρώ, τα οποία δεν ζήτησα κιόλας, γιατί δεν φανταζόμουν ότι θα πάω στον «Πρωινό καφέ» και θα μείνω. Μου έβγαλαν οι άνθρωποι έναν μισθό, ενώ τα έξοδα για τα υλικά τα πλήρωναν οι χορηγοί. Ο ΑΝΤ1 μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην τηλεόραση και είναι κάτι που δεν το ξεχνώ ποτέ. Μάλιστα, όπως έμαθα αργότερα, η Ελεονώρα με επέλεξε μέσα από 50 άλλους σεφ που έκαναν τότε δοκιμαστικά, μερικοί από τους οποίους ήταν ήδη γνωστοί μέσα από την τηλεόραση. Δεν μπορούσα τότε εγώ να καταλάβω πόσο περιζήτητη ήταν η θέση της μαγείρισσας στον «Πρωινό καφέ».