Ντίνα Μιχαηλίδου: «Μου έχει συμβεί με πολύ κοντινό μου πρόσωπο»

Ντίνα Μιχαηλίδου

"Να ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει. Το έχω δει να συμβαίνει" δήλωσε η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Η Ντίνα Μιχαηλίδου έδωσε συνέντευξη στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για το ρόλο της στη σειρά Παγιδευμένοι και για μία παρόμοια περίπτωση που έχει ζήσει με το ρόλο της στη σειρά.

Μας συγκλονίσατε από τα πρώτα κιόλα επεισόδια, όταν η ηρωίδα σας, αφού μαθαίνει ότι κόρη της δολοφονήθηκε, κάνει σαν να μην συμβαίνει, σαν να έχει πάει στην κηδεία μιας άλλης κι όχι της κόρης της, το αρνείται από το σοκ. Πώς να πιστέψει, θα μου πείτε, μια μάνα τη δολοφονία της κόρης της;

Να ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει. Το έχω δει να συμβαίνει. Σφίχτηκε η καρδιά μου όταν διάβασα το σενάριο γιατί έχω δει άνθρωπο να αρνείται το θάνατο συγγενούς του και να κάνει ότι ζει, ότι κάπου απουσιάζει αυτός που έχει πεθάνει, ότι δεν δέχεται με τίποτα την απώλεια. Μου έχει συμβεί με πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Τι να λέμε τώρα; Ξεπερνιέται ο θάνατος του παιδιού σου; Είναι αφύσικο. Πρώτα φεύγουν οι γονείς και μετά τα παιδιά. Το ανάποδο είναι τραγωδία.

Η ηρωίδα μου, όταν συνειδητοποιεί το γεγονός ξαφνικά, αρχίζει να πετά πράγματα, να ουρλιάζει, να κλαίει, να φωνάζει, είναι σε υστερία. Την πιάνει τρέλα, καταρρέει, περνά στη θλίψη, λέει στον άνδρα της να πάρει το νόμο στα χέρια του, όταν αποφυλακίζεται ο Θοδωρής, και φυσικά κάνει το μέγα λάθος και θα πληρώσει τις συνέπειες γιατί στέλνει άθελά της τον άνδρα της στην αυτοκαταστροφή και στο έγκλημα.