Ντίνα Κώνστα: Συγκινεί η Εβελίνα Παπούλια – «Αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ»

Ντίνα Κώνστα

"Λυγίζει" το διαδίκτυο η Εβελίνα Παπούλια για την Ντίνα Κώνστα.

Με ένα τρυφερό μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει την Ντίνα Κώνστα, το απόγευμα της Κυριακής, η Εβελίνα Παπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αείμνηστη ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους της ανθρώπους καθώς και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο. Έχοντας συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια τηλεοπτικά, στο επιτυχημένο σίριαλ «Δυο ξένοι» του MEGA, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να πει το ύστατο χαίρε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ειδικότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής. «Καλό ταξίδι Ντίνα μου! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ!! Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, το καυστικό χιούμορ, την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ».

Την παρούσα ανάρτηση η Εβελίνα Παπούλια συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη εικόνα της αείμνηστης ηθοποιού.

«Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι. Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά» είχε εξομολογηθεί για το επιτυχημένο σίριαλ η Ντίνα Κώνστα στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε το 2020.