Ντενίση: Δεν ξέρω από που ξεχύνεται τόση χολή

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Δεν ξέρω από πού πηγάζει τόσος φθόνος, από πού ξεχύνεται τόση χολή, τόση κακία για την υποκριτική μου, για την προσωπική μου ζωή, ακόμη και για το ίδιο μου το παιδί. Έφτασε να βγάλει ζωντανά τον γάμο μου και να τον κανιβαλίσει αγριότατα. Αν ξεκινούσα τις μηνύσεις στον Λάκη και τους μιμητές του, θα έπρεπε να μην ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Ε, λοιπόν δεν το κάνω! Έχω τη Μαριτίνα, την οικογένειά μου, το θέατρο,την προσωπική μου ζωή, δεν θα ασχοληθώ με κλινικές περιπτώσεις ανθρώπων στους οποίους έχω γίνει εμμονή. Δεν έχω χρόνο για ξόδεμα», δηλώνει σε συνέντευξή της στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός, μιλώντας για τις κατά καιρούς «επιθέσεις» που δέχεται από το Λάκη Λαζόπουλο, λέει: »Κάνε σάτιρα – ο Θεός να την κάνει – για την υποκριτική μου, τις μεταφράσεις, τη σκηνοθεσία μου, τις παραγωγές μου αλλά άσε απ’έξω την προσωπική μου ζωή. Δεν έχει όρια, δεν έχει μέτρο. Είναι τρομερό. Να λέει ότι παντρεύτηκα για να φέρω εισιτήρια. Δεν κάλεσα κάμερες και φωτογράφους στον γάμο μου. Το έμαθαν και ήρθαν. Δεν επεδίωξα να θορυβήσω με τον γάμο μου. Γιατί δεν έχει χύσει χολή για γάμους και βαφτίσια επώνυμων φίλων του; Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος, υποτίθεται προχωρημένος, ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων. Φαντάζεσαι να έβγαινα εγώ να μιλήσω για την προσωπική του ζωή; Αν το έκανα θα ήμουν πολύ «κατίνα». Έφτιαξε μια κόντρα, που δεν είναι τέτοια αφού δεν του απαντώ και παίζει 20 χρόνια με αυτήν. Μόνος του. Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό'', καταλήγει.

Η Μιμή μιλάει και για την κριτική που δέχονται κι άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης όπως η Ελένη Μενεγάκη: ''Άλλος κανιβαλισμός αυτός. Τη λάτρευαν, την αποθέωναν και τώρα γίνεται ένα ανελέητο ξέσκισμα. Γιατί; Γιατί ύστερα από τόσα χρόνια πρωτιάς, έχασε νούμερα. Μα φυσικό δεν είναι να έρθει μία κάμψη λόγω χρόνου; Όλοι έχουμε περάσει υφέσεις, γιατί να μην γίνει και με την Ελένη, που αργότερα μπορεί να πάρει και πάλι τα πάνω της;''.