Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό, ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά

Ντάνη Γιαννακοπούλου

"Ήταν τρομερό το ενδιαφέρον του κοινού" παραδέχεται η Ντανη Γιαννακοπούλου.

Με αφορμή την σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας φυγάς» έδωσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στην μετακόμιση του σίριαλ όσο και το μέλλον της δικής της ηρωίδας.

Πως θα δούμε την ηρωίδα σου, την Αλεξάνδρα στα επόμενα επεισόδια;

Συμβαίνει κάτι που είναι καθοριστικό για εκείνη. Θα καταφέρει να επιβιώσει για μια ακόμη φορά. Αυτό θαυμάζω πολύ σε εκείνη και θα ήθελα να αντιγράψω ως Ντάνη. Είναι μια γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, καταφέρνει να βλέπει το φως.

Είναι, νομίζω, η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση που σειρά μετακομίζει από το ένα κανάλι στο άλλο. Πως ένιωσες όταν σας ανακοίνωσαν ότι θα μεταφερθείτε από το OPEN στον ΑΝΤ1;

Είμαι χαρούμενη που αυτή η σειρά βρήκε νέα στέγη. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Τη συγκεκριμένη παραγωγή μυθοπλασίας την αγάπησε πολύ ο κόσμος, η δουλειά μας απέφερε καρπούς. Αυτό που ήταν σοκαριστικό ήταν ότι ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά. Ήταν τρομερό το ενδιαφέρον του κοινού.