Νότης Χριστοδούλου: Ποζάρει στην παραλία και απαντά στις ευχές

Νότης Χριστοδούλου

Ο γνωστός τραγουδιστής απέχει τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια ο Νότης Χριστοδούλου. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ απέχει και από την τηλεόραση για πάνω από 12 χρόνια.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν στην ομάδα του «Δέστε Τους», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής (2009-10 και 2010-11), ενώ προηγουμένως είχε παρουσιάσει την εκπομπή αρχιτεκτονικής και διακόσμησης σπιτιών «Σιγά τον πολυέλαιο» (Star, 2007).

Τo μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου ο Νότης Χριστοδούλου θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Έτσι ανάρτησε μία φωτογραφία του από την παραλία, γράφοντας λιτά: «Thank you for your wishes» (Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας).

Υπενθυμίζεται πως ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ο νικητής του πρώτου Fame Story το 2002, αφήνοντας στη δεύτερη και την τρίτη θέση τον Γρηγόρη Πετράκο και τον Θάνο Πετρέλη αντίστοιχα.

Πριν από έναν χρόνο εμφανίστηκε στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά από μία τεράστια αποχή, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του και την άρνηση της μητέρας του να αποδεχθεί τη διαφορετικότητά του.

«Αν πάρουμε όλη μου την πορεία, εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου», είχε εξομολογηθεί στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Νότης Χριστοδούλου.

«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μια τεράστια θλίψη κι έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Ενώ δεν με αποδέχτηκε αυτά τα 15 χρόνια, τα τελευταία λόγια που άκουσα από την μητέρα μου με όλη τη δύναμη που είχε και κρατώντας το κινητό, ήταν τα εξής: μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Είπε το όνομά του. Της λέω: κάτσε, ρε μάνα, που θα τον πάρουμε τηλέφωνο. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω ξανά.

Στον δρόμο έμαθα ότι έπαθε ανακοπή… Από μικρός λάτρευα το κλασικό μπαλέτο και χόρευα στο σχολείο. Έλεγαν στη μητέρα μου ότι το παιδί πρέπει να ασχοληθεί… Της έλεγαν οι φίλες ότι το παιδί έχει κλίση κι εκείνη έλεγε: όχι το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…ς», περιέγραψε ο νικητής του Fame Story 1 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.