Νόρα Βαλσάμη: Συγκλονίζουν τα λόγια της ηθοποιού! «Είμαι καθηλωμένη από τους πόνους»

Νόρα Βαλσάμη

«Δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου»

Τις πιο δύσκολες στιγμές της βιώνει η άλλοτε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου Νόρα Βαλσάμη. Καθηλωμένη πλέον στον καναπέ του σπιτιού της, έχοντας κοντά της τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, καθώς και τον μονάκριβο γιο της, η σπουδαία ηθοποιός περιμένει να κάνει επέμβαση στη χολή όπως η ίδια αποκαλύπτει στην εφημερίδα Freddo και στον Νίκο Νικόλιζα. Μια επέμβαση που μπορεί να αποβεί σωτήρια, ίσως και μοιραία όμως για τα πολλαπλά κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σπουδαία πρωταγωνίστρια.

«Δοξάζω τον θεό που έχω κοντά μου το παιδί μου και τον άντρα μου. Με κρατούν ζωντανή και όρθια» δηλώνει η ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια αποφεύγει κάθε είδους δημοσιότητα.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ» λέει και προσπαθεί να αρθρώσει τις λέξεις από τους πόνους των κινητικών της προβλημάτων.

Για το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από τη δουλειά της: «Είχα προτάσεις να παίξω. Δεν θα μπορούσα να κρατηθώ όρθια στη σκηνή. Είμαι χάλια. Πολύ χάλια, αγάπη μου. Και κουράστηκα να δουλεύω. Δεν θα άντεχα άλλο».

Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση. Η ίδια εξηγεί τους λόγους: «Δεν μπορώ παιδί μου, ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου. Απλώς είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου.