«Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα»

Νίκος Μίχας

«Οι σχέσεις και με τις δύο μητέρες των παιδιών μου είναι πλέον άριστες».

Στην εφημερίδα «Freddo» και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για την σχέση που έχει πλέον με τις δύο πρώην συζύγους του, ενώ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να παντρευτεί μια τσιγγάνα.

Στάθης Αγγελόπουλος

Έχουν επανέλθει οι σχέσεις σας με την πρώην σύζυγό σου;

Οι σχέσεις και με τις δύο μητέρες των παιδιών μου είναι πλέον άριστες, γιατί είδαμε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας και όχι εμείς.

Θα ήθελες να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου;

Θέλω η ζωή μου από εδώ και πέρα να είναι ήρεμη στα προσωπικά μου και απαιτητική στα επαγγελματικά μου. Ναι, είναι σημαντικό να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, γιατί μόνο έχοντας αγάπη μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να αντέξεις στον χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν βγήκε τυχαία ότι «πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μαι επιτυχημένη γυναίκα».

Η προτροπή του πατέρα σου να παντρευτείτε εσύ και ο αδελφός σου κοπέλα από τη φυλή;

Αυτό ήταν τότε. Με τη νοοτροπία της φυλής δεν ταιριάζω, επειδή μεγάλωσα μακριά από αυτή. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Αγαπώ και σέβομαι την καταγωγή μου και για αυτό δεν ξεχνώ τους φίλους και συγγενείς, με τους οποίους μέχρι και σήμερα έχω επαφές.