Nomads: Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για τη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη!

Δείτε τη φωτογραφία και το τρυφερό της μήνυμα!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Nomads και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, ανέβασε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο #nomadsant1, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλιά μας!», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη.

Η ανάρτηση που έκανε η Όλγα Πηλιάκη…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο #nomadsant1 ,είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας,,τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλια μας! 💋💋💋#hantampakakia #stelioshantampakis #winner #of #nomads #nomadsgr #ant1tv #2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις