Νίκος Ζιάγκος: Πόσα χρήματα του έδιναν για να παίξει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου;

Νίκος Ζιάγκος

Ο λόγος που τον έδιωξαν από το Ναυτικό ως ...«Λίαν επικίνδυνο»!

Συνέντευξη «Στα καλά καθούμενα» έδωσε ο Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις δηλώσεις για την πολυτάραχη ζωή του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή του Epsilon το λόγο που τον έδιωξαν από το Ναυτικό, αλλά και το ποσό που του έδιναν για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

«Τελειώνω το ’79 τη δραματική σχολή και πάω στο Ναυτικό. Εκεί τα έκανα μαντάρα! Ήμουν ερωτευμένος με μία φοβερή πιτσιρίκα τότε, η οποία ήρθε να με δει στα Χανιά στη Σούδα της Κρήτης, ενώ δεν μας δίναν άδειες. Εγώ το βρήκα πολύ εύκολο τότε να πηδήξω τις μάντρες και να πάω αν τη βρω.

Στο τέλος ήρθαν τρία ελικόπτερα με βατραχανθρώπους και με συνέλαβαν. Με συνέλαβαν με χειροπέδες, με έβαλαν σε σιδηρόφρακτο κλουβί και στο τέλος με αποτάξαν από το στράτευμα, από το Ναυτικό, ως «Λίαν επικίνδυνο» και με έστειλαν στο σπίτι μου με αναβολή. Δεν ολοκλήρωσα ποτέ τη θητεία μου γιατί μετά γλυκάθηκα που ήμουν έξω. Πήρα αναβολή ένα χρόνο, μετά έλεγα σιγά μην ξαναπάω και άρχισα και την καριέρα μου σιγά σιγά» αποκάλυψε ο Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα είπε όχι στα χρήματα που του έδιναν για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου:

«Μου έχει γίνει πρόταση να παίξω σε ταινία ερωτικού περιεχομένου επί ιδιωτικών καναλιών που αρχίσαν και ζητούσαν και κάποιοι έκαναν πορνό. Μου δίναν πολλά λεφτά. Σημερινά… 60.000 – 70.000 για πέντε μέρες γύρισμα.»