Νίκος Βερλέκης: «Δεν είχα δεσμό μόνο με την Ειρήνη Παπά, αυτός όμως είχε απασχολήσει τα media»

Νίκος Βερλέκης

"Κρατώ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί" ομολογεί ο Νίκος Βερλέκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv με αφορμή την καθημερινή κωμική σειρά του OPEN, «Η δική μας οικογένεια». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη σχέση με την αείμνηστη συνάδελφο του, Ειρήνη Παπά και όλα όσα κρατάει από εκείνην.

Σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές σας;

Δεν είχα δύσκολες στιγμές. Όλα κύλησαν πολύ χαλαρά στα επαγγελματικά μου. Ακόμα και όταν δεν έκανα τηλεόραση ή θέατρο, πολλές φορές ήταν επιλογή μου καθώς ήμουν ένας άνθρωπος που κυνηγούσε περισσότερο τη ζωή και λιγότερο την καριέρα. Θεωρώ ότι η ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από την καριέρα. Άλλωστε, αν περνάς καλά στη ζωή σου, όλα τα άλλα έρχονται. Η δική μου ζωή κύλησε πολύ καλά και η καριέρα μου πολύ χαλαρά.

Είναι πολύ ωραίο αυτό που είπατε. Δείχνει έναν άνθρωπο που δεν εθίστηκε ποτέ στη δημοσιότητα. 

Όχι. Η δημοσιότητα ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Όσες φορές ασχολήθηκαν τα μέσα μαζί μου, ήταν κυρίως για θέματα που αφορούσαν τη δουλειά μου και λιγότερο για όλα τα άλλα.

Αυτό είναι αλήθεια. Είχατε σχέση με την Ειρήνη Παπά, αλλά δεν την προβάλατε ποτέ, ούτε καν συνεργαστήκατε…

Δεν είχα δεσμό μόνο με την Ειρήνη Παπά. Είχα διάφορους δεσμούς στη ζωή μου. Αυτός όμως είχε κρατήσει πολύ και είχε απασχολήσει τα media. Δεν συνεργαστήκαμε διότι, όταν έχεις μια σχέση που βασίζεται στην αγάπη που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο, δεν είναι ανάγκη ντε και καλά να δουλεύεις μαζί του για να προβάλλετε αυτό που έχετε. Άλλωστε, η Ειρήνη δεν δούλευε στην Ελλάδα και δεν είχε επαφές με τον ελληνικό χώρο.

Μιλάμε για μια γυναίκα – σύμβολο. Τι κρατάτε από εκείνη;

Κρατώ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Με πάρα πολύ ταλέντο και πολλή μόρφωση. Μια γυναίκα η οποία εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ήταν και δοτικός άνθρωπος;

Ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος στις σχέσεις της.