Νίκος Ψαρράς: «Έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο που, μόλις με έβλεπαν, έκαναν ένα βήμα πίσω»

Νίκος Ψαρράς

"Είχε γίνει και λίγο το αστειάκι, ότι αφού παίζει ο Ψαρράς καταλαβαίνουμε τι είναι ο ρόλος" εξηγεί ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με αφορμή την σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε τόσο για την αγάπη που τρέφει για τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά ενώ θυμήθηκε τις αντιδράσεις του κοινού σε παλαιότερους ρόλους κακών.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μάγισσα ήταν ένα μεγάλο ταξίδι 13 μηνών και τελειώνει με βαθιά συγκίνηση από όλους μας γιατί στον δεύτερο κύκλο δεν μπορεί να είναι κανένας μας, αφού η ιστορία θα πάει 100 χρόνια πίσω. Όλοι οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί θα είναι καινούργιοι. Αυτό μας δίνει μεγάλη συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση για την αποδοχή που έχει στον κόσμο, γιατί δεν νομίζω ότι τα νούμερα τηλεθέασης απεικονίζουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει».

«Πολλοί περισσότεροι το βλέπου από αυτούς που μετριούνται και το ζω καθημερινά. Στο θέατρο ο κόσμος που έρχεται είναι διαχυτικός. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλη, που έγραψαν το σενάριο, έκλαναν μια πυκνή ιστορία με πολλούς χαρακτήρες, πολλές ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα, ο Λευτέρης Χαρίτος έχει μια εξαιρετική σκηνοθετική ματιά και όλο το επιτελείο που διάλεξε είναι εξαιρετικό, όλα έγιναν με φοβερή μελέτη και γνώση. Κι όταν είσαι σε τέτοιες δουλειές μόνο περήφανος μπορείς να αισθάνεσαι. Για χρόνια θα με φωνάζουν Κανέλλο στον δρόμο ή εθνικό θείο ή Uncle Cinnamon όπως με γράφουν στο Twitter».

«Τον αγάπησα πολύ τον Κανέλλο, είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας και τον έψαξα πολύ. Αγαπήθηκε και χαίρομαι που έκανα και έναν θετικό χαρακτήρα μετά από τόσα χρόνια. Ωραίοι οι κακοί ρόλοι, γιατί έχεις υποκριτικό ζουμί να δουλέψεις αλλά η τηλεόραση έχει μια αδιανόητη δύναμη. Μπαίνεις κάθε μέρα στα σαλόνια των ανθρώπων. Δεν έχουμε σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε αλλά ο κόσμος σε συνδέει».

«Θυμάμαι χρόνια πριν, όταν συμμετείχα στα επεισόδια του Κοκκινόπουλου, έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο που, μόλις με έβλεπαν, έκαναν ένα βήμα πίσω. Είχε γίνει και λίγο το αστειάκι, ότι αφού παίζει ο Ψαρράς καταλαβαίνουμε τι είναι ο ρόλος» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Νίκος Ψαρράς στη νέα του συνέντευξη.