Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ξενερώνω με τις γυμνές φωτογραφίες που μου στέλνουν! Είναι αμέτρητες…»

Νίκος Πολυδερόπουλος

«Εγώ θέλω πιο ρομαντικά πράγματα, πιο ανθρώπινα, πιο γλυκά».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τις γυναίκες.

«Από τότε που έγινα γνωστός, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στη σχέση μου με τις γυναίκες. Άντε, ίσως λίγο παραπάνω να με κοιτάζουν ή λίγο πιο πολύ να μου μιλούν. Εννοώ με περισσότερη ευκολία από ό,τι έκαναν πριν. Όμως, όπως φλέρταρα κάποτε, έτσι συνεχίζω να κάνω και σήμερα. Εγώ δεν άλλαξα καθόλου. Αν μου αρέσει μία κοπέλα, θα πάω να της μιλήσω, δεν θα ντραπώ να κάνω την κίνηση. Δεν παρεκτρέπομαι όμως. Αν έρθει και η χυλόπιτα, ας έρθει! (γελάει). Τι να κάνουμε τώρα…

Από την άλλη, αν ήμουν κοντός, χοντρός και καραφλός, τότε θα έλεγα ότι με προσεγγίζουν λόγω της αναγνωρισιμότητας και μόνο. Τώρα είναι και τα δύο. Και η εμφάνιση, αλλά και η φήμη, λόγω της δουλειάς μας. Η οποία φήμη είναι και αφροδισιακή, πρέπει να σου πω. Το τι μηνύματα δέχομαι στα social media, δεν λέγεται. Τι να σου πω; Καμία, μα καμία, δεν μου στέλνει μία “καλημέρα”. Απ’ ευθείας γυμνές φωτογραφίες. Αμέτρητες όμως. Όλες, μα όλες. Τι είναι αυτό, ρε παιδί μου; Πού είναι ο ρομαντισμός; Ένα λουλουδάκι, μία καλημέρα, ένα “τι κάνεις; Πώς είσαι;”.

Στην πέφτουν εντελώς χύμα και μοστράρουν τα πάντα, γυμνά και εκτεθειμένα. Με ξενερώνει αυτό. Εγώ θέλω πιο ρομαντικά πράγματα, πιο ανθρώπινα, πιο γλυκά. Αυτό το συζητάω και με τους φίλους μου και μου λένε τα ίδια. Έχει χαθεί η μπάλα πια. Άλλαξε η μόδα, ο άντρας χάνει έτσι τον ρόλο του κυνηγού. Κρίμα δεν είναι; Γιατί να κυνηγήσω κάποια, όσο και να μου αρέσει, όταν η άλλη μου το δίνει στο πιάτο; Εγώ θέλω να φλερτάρω, να κυνηγήσω, να κατακτήσω και να χτίσω κάτι ωραίο», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Είσαι έτοιμος για μια σοβαρή σχέση;

Βεβαίως και είμαι. Θέλω πολύ να ερωτευτώ. Είμαι πανέτοιμος! Μακάρι να μου συμβεί. Θεωρώ ότι μια σχέση θα με ηρεμούσε.

Συνήθως, ο έρωτας αναστατώνει και ανισορροπεί τους ανθρώπους. Με σένα δεν συμβαίνει αυτό;

Εγώ ξέρω να μετριάζω τα πράγματα. Παλαιότερα δεν μπορούσα, τώρα μπορώ. Σε μια σχέση δίνω τον σεβασμό και την ελευθερία, ώστε να διαχειριστούμε και οι δύο τη ζωή μας. Σε μια σχέση δεν δίνεις όλη τη ζωή σου. Δίνεις τόσο όσο να αισθάνεσαι εσύ ελεύθερος, αλλά και το άτομο που αγαπάς. Δεν θέλω μια σχέση που με πάει πίσω επαγγελματικά ή προσωπικά. Δεν θέλω να περιοριστώ. Θέλω να αγαπήσω και να σεβαστώ. Και το ίδιο ζητάω από την άλλη πλευρά.