Νίκος Πολυδερόπουλος: Φουλ ερωτευμένος ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ με την σύντροφο του, Βαλασία

Νίκος Πολυδερόπουλος

Μπορεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος να κρατά χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, όμως, εδώ και ενάμιση χρόνο είναι σε μια πολύ όμορφη σχέση!

Πρόσφατα ο Νίκος Πολυδερόπουλος ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου, καθώς ολοκληρώθηκε ο ρόλος που κρατούσε στη σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ.

Ο 33χρονος ηθοποιός επιλέγει να κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική του ζωή και να μην δίνει ποτέ δικαιώματα για σχόλια. Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» πρόσφατα με μια γοητευτική κοπέλα αλλά εκείνος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχεία της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, ωστόσο, οι δυο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2019 όταν εκείνος περιόδευε με την κωμική παράσταση «Toc Toc». Ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ, μάλιστα, είναι ερωτευμένος όσο ποτέ με το όμορφο κορίτσι που ακούει στο σπάνιο όνομα Βαλασία Συμιακού.

Τα διαστήματα που πηγαινοερχόταν στην Κύπρο, για τη σειρά του ΣΚΑΪ, αναγκαζόταν να αποχωριστεί την αγαπημένη του Βαλασία, η οποία είναι λογοθεραπεύτρια, όμως τώρα, που έκλεισε αυτός ο κύκλος και ήρθε για να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, είναι αχώριστοι και περνούν πολύ χρόνο στο άνετο σπίτι του ηθοποιού στα νότια προάστια.

Και μπορεί οι «σειρήνες» να είναι πολλές για τον δημοφιλή ηθοποιό, εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για τη Βαλασία που του έκλεψε την καρδιά! Η σταάση του να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι γνωστή. «Νομίζω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή, αλλά η δουλειά μας, γι’ αυτό και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω, γιατί χαίρομαι από την αποδοχή που παίρνω από τον κόσμο και αυτό μου δίνει δύναμη και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος.