Νίκος Ορφανός: «Σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε παιδί από χώρες υψηλού κινδύνου»

Νίκος Ορφανός

«Είναι ωραία η ζωή με το γιο μου».

Νίκος Ορφανός και Αντιγόνη Παφίλη σκέφτονται την υιοθεσία. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον μικρό Παναγιώτη και κάνουν σχέδια να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους.

«Η ζωή με τον γιό μου, είναι χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο. Είναι πολύ ωραία, πολύ κοπιαστική. Είναι άποψη το να είσαι γονιός, είναι απόφαση, θέλει κότσια και δεν ξέρω αν θα βγω καλός πατέρας. Το παλεύω μαζί με τη σύζυγο μου. Αξίζει 1000% τον κόπο να είσαι γονιός. Είναι η τελευταία και η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει κάποιος να γίνει καλύτερος άνθρωπος», λέει ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και εκμυστηρεύεται πως στη σκέψη τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους, ενδεχομένως και υιοθετώντας ένα παιδί από χώρα υψηλού κινδύνου.

«Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας και μάλιστα φλερτάρουμε πολύ έντονα και με την υιοθεσία. Θα το ψάξουμε το επόμενο διάστημα και μάλιστα σχεδόν έχουμε αποφασίσει στο να υιοθετήσουμε αν καταστεί δυνατό και από χώρες υψηλού κινδύνου. Από την Αφρική και άλλες χώρες. Έχω φίλους που υιοθέτησαν ορφανά παιδιά από εμπόλεμες ζώνες και το σκεφτόμαστε πάρα πολύ έντονα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ορφανός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!