Νίκος Οικονομόπουλος: Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό

Νίκος Οικονομόπουλος

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε", αναφέρει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Ο τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση, πλέον είναι καλύτερα στην υγεία του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του Ευαγγελισμού και μίλησε για την μοναχική του εμπειρία μέσα στο νοσοκομείο…

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».