Νίκος Μουτσινάς – Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος της εκπομπής και το τρυφερό μήνυμα για τους συνεργάτες του

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε όλα όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε χθες, Παρασκευή, αυλαία με το “Καλό μεσημεράκι” και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα, έχοντας λίγο πιο “καθαρό” μυαλό μετά τη χθεσινή συναισθηματική φόρτιση, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους γι’ αυτή την υπέροχη τηλεοπτική σεζόν.

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς…

«Αυτό το ποστ αφορά στον μικρό Νικόλα…

Νικόλα μου, θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όνειρο με εσένα, θα σε εκτιμούν όπως τους εκτιμάς, θα σε αγκαλιάζουν όταν το έχεις ανάγκη, θα γελάνε όταν γελάς, θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα είσαι για αυτούς πάντα ένα μικρό παιδί που θέλει να παίζει και αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να σου φτιάξουν την πιο όμορφη παιδική χαρά. Άρα δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, ούτε να ανησυχείς, ούτε να φοβάσαι, γιατί θα έρθει η στιγμή στην ζωή σου που θα δουλεύεις με την παρέα σου.

Παιδιά μου όμορφα και καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας ευγνωμονώ που είστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω σε καθημερινή βάση…», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.