Νίκος Μουτσινάς: Έτσι κατάφερε να χάσει 17 κιλά μέσα σε λίγους μήνες

Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει επανέλθει τηλεοπτικά άκρως ανανεωμένος με την εκπομπή «Για την Παρέα» στη μεσημβρινή ζώνη του Open TV. Έντονη αίσθηση έχει προκαλέσει η αλλαγή στην εικόνα του, με τον παρουσιαστή να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Μιλώντας για την επάνοδό του στην Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς κατάφερε να επιτύχει την εντυπωσιακή του αλλαγή.

Έχεις αλλάξει και οπτικά πολύ, σε βλέπω κομψότατο, πολύ ανανεωμένο. Μπήκες σε μια διαδικασία να κάνεις δίαιτα, γυμναστική, υγιεινή ζωή;

Από μόνος μου στο παρελθόν έχω κάνει άπειρες φορές κάτι καταστροφικές δίαιτες, που τελικά απλά τρέλαναν τον οργανισμό μου. Αυτή τη φορά έκανα διατροφή με διατροφολόγο, όχι από μόνος μου.

Πώς το πήρες απόφαση;

Ανέβηκα στη ζυγαριά τον περασμένο Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου το νούμερο που είδα. Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι λίγο πονηρός στο κομμάτι των κιλών, επειδή τα παίρνω παντού και δεν φαίνεται έντονα, είναι σαν να μη συμβαίνει. Το νούμερο στη ζυγαριά όμως με ταρακούνησε. Τώρα είμαι πια πολύ τζόβενο και πάρα πολύ σέξι. (γέλια) Από τον Ιούνιο που έχω ξεκινήσει έχω χάσει 17 κιλά. Έδιωξα από πάνω μου ένα μικρό άνθρωπο. Να φύγει, να πάει να κάνει τη ζωούλα του!

Πώς νιώθεις με τη νέα σου εικόνα, πέρα από πιο ανάλαφρος;

Νιώθω πολύ χαρούμενος, νιώθω πολύ περήφανος που τα κατάφερα. Επίσης, έχω να σου πω ότι δεν έγινε με πάρα πολύ κόπο. Προφανώς έχει να κάνει με μια απόφαση που πήρε ο εγκέφαλος, και τώρα, με όλα αυτά που ασχολούμαι και ψάχνω, το αντιλαμβάνομαι. Το πήρα απόφαση και το δούλεψα μέσα μου, έτσι ήρθε γρήγορα το αποτέλεσμα. Δεν σου κρύβω πως, όταν προσπαθώ για κάτι, θέλω να δω αποτέλεσμα, αν και τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει η υπομονή μου και η διάρκεια που μπορώ να δώσω στην αναμονή. Το αποτέλεσμα της διατροφής μαζί με όλα τα άλλα που δουλεύω και επίσης έχουν αποτέλεσμα έφτιαξαν πολύ την ψυχολογία μου, οπότε ξεκίνησα και την εκπομπή με πολύ κέφι, μπρίο και χαρά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής!