Νίκος Μουρατίδης: «Α ρε χοντρέ φάπες που θέλεις, μου είπε περνώντας με το μηχανάκι»

Νίκος Μουρατίδης

"Στα talent show που συμμετείχα είχα απαιτήσεις και γενικά ναι, είμαι αυστηρός" ομολογεί ο Νίκος Μουρατίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αναφέρθηκε στην εικόνα του πλέον αυστηρού κριτή που έχει περάσει προς τα έξω αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα συμβάν με συμπολίτη που τον έβρισε στον δρόμο!

Μέσα από τα μουσικά talent show που έχετε συμμετάσχει – πάντα ως μέλος της κριτικής επιτροπής – έχετε βγάλει προς τα έξω την εικόνα του πιο αυστηρού και πολλές φορές εριστικού ανθρώπου.

Ναι, λένε ότι είμαι αυστηρός, περίεργος και κακός. Έχοντας όμως δουλέψει με όλα αυτά τα μεγαθήρια που ανέφερα πριν, τι να μου πουν οι καινούριοι;

Ο κόσμος σάς έχει «φορέσει» αυτές τις ταμπέλες;

Όχι, τα media. Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω «τι κακία θα πω σήμερα;». Απλά στα talent show που συμμετείχα είχα απαιτήσεις και γενικά ναι, είμαι αυστηρός. Στον δρόμο μόνο μια φορά με έχουν βρίσει. Σου μιλάω ειλικρινά. Πέρναγε ένας με ένα μηχανάκι και μου λέει, «α ρε χοντρέ φάπες που θέλεις!». Αυτό. Όλοι οι άλλοι μου λένε «μας λείπετε, χώστε τα, σωστός» κι άλλα τέτοια. Πάντως, δεν μασάω εύκολα ούτε στα καλά ούτε στα άσχημα. Και, επίσης, πάρα πολλοί ακόμη και σήμερα μου λένε, «αχ γιατί ανακατεύεσαι με την τηλεόραση;».

Γιατί ανακατεύεστε με την τηλεόραση;

Ξέρεις πόσα «όχι» έχω πει; Μέχρι εκπομπή μαγειρικής μού έχουν προτείνει να παρουσιάσω. Και κάτι σόου που δεν θυμάμαι ούτε τους τίτλους τους. Πως το έλεγαν ένα που είχε κάνει ο Κώστας Σόμμερ; Ο πιο σέξι Έλληνας; Τους λέω, «τι δουλειά έχω εγώ με αυτό βρε παιδιά; Με μουσική δεν ασχολούμαι;». Τα απέρριπτα όλα! Επίσης, κάθε σεζόν όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές με παίρνουν τηλέφωνο για να εμφανιστώ. Σε πόσες με έχεις δει;