Νίκος Κριθαριώτης και Ναστάζια Δαρίβα γονείς για δεύτερη φορά

Νίκος Κριθαριώτης

Ευχάριστα νέα για τον γνωστό επιχειρηματία και την πανέμορφη σχεδιάστρια, Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Κριθαριώτης και η γοητευτική σύζυγός του, Ναστάζια Δαρίβα, αφού, σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Η πανέμορφη σχεδιάστρια, γνωστή ως «Mrs Glamazon», είναι τρισευτυχισμένη περιμένοντας μαζί με τον σύζυγό της τον ερχομό του πελαργού. Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πάντα όσον αφορά ειδικά την προσωπική τους ζωή προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ιδιαίτερα χαρούμενος είναι και ο γιος τους, Δημήτρης, αφού είναι χαρούμενος που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Ηταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα ενώθηκαν με  τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε το «νησί των ανέμων» για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και συγκεκριμένα το εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santa Marina», στον Ορνό, όπου τελέστηκε το Ιερό Μυστήριο. Η εντυπωσιακή νύφη έλαμπε φορώντας ένα ασημί νυφικό, δημιουργία της καταξιωμένης, διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Celia Kritharioti, αδελφής του Νίκου Κριθαριώτη.

Η Ναστάζια Δαρίβα έφτασε στην εκκλησία, που ήταν στολισμένη σε boho στυλ, μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων από σκάφη, ενώ στον ουρανό εκτοξεύτηκαν ασημόσκονη και πολύχρωμες κορδέλες. Στο τέλος του Μυστηρίου, οι νεόνυμφοι πόζαραν μαζί με το μωρό τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του «Santa Marina» για τους περίπου 150 προσκεκληµένους.