Νίκος Κοκλώνης: «Το bullying που έχω φάει, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση, δεν υπήρχε»

Νίκος Κοκλώνης

"Διάβασα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω" ομολογεί ο Νίκος Κοκλώνης.

Στον τόπο του… εγκλήματος και του J2US επιστρέφει ο Νίκος Κοκλώνης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Ο δημοφιλής παραγωγός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δέχθηκε όταν ξεκίνησε να ασχολείται με την παρουσίαση

Ο Νίκος Μουτσινάς, αν δεν κάνω λάθος, σε έχει αποκαλέσει «Αϊ-Βασίλη της ελληνικής τηλεόρασης».

Ναι, ο Νίκος το έχει πει. Δεν ξέρω αν είμαι ο Αϊ-Βασίλης, είμαι όμως ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο γύρω μου χαρούμενο. Αν όμως εκνευριστώ – κάτι που συμβαίνει πολύ δύσκολα – μου γυρίζει το μάτι. Αλλά κι αυτό μου κρατάει πέντε λεπτά.

Γνωρίζω ότι στον χώρο αυτό υπήρξαν άνθρωποι που σε αδίκησαν τον πρώτο καιρό.

Το bullying που έχω φάει εγώ, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση με το It’s Showtime, δεν υπήρχε. Τι κι αν έφερνα την Πάμελα Άντερσον ή την Κέτλιν Τζένερ, το τι μου έγραφαν στο Twitter δεν το φαντάζεσαι. Διάβασα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω. Έλεγα «είναι δυνατόν ο κόσμος να σκέφτεται έτσι; Είμαι τόσο κακός άνθρωπος, τόσο «κουλός» παρουσιαστής;». Τώρα που ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει θέλω να σου πω πραγματικά ότι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω σεβασμό. Γιατί οι άνθρωποι με βάζουν στο σπίτι τους κάθε Σάββατο και διασκεδάζουν μαζί μου. Και εγώ επειδή το κάνω μέσα από την καρδιά μου και δεν βλέπω καν τις κάμερες εκείνη τη στιγμή, μου συμπεριφέρονται έτσι όπως ακριβώς θέλω. Με κάνουν φίλο τους, καθόμαστε μαζί στον καναπέ. Έτσι μου γράφουν στα μηνύματα και μου αρέσει πολύ. Αν και πολλοί νομίζουν ότι είμαι party animal, η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ τα βράδια, ούτε καν στις διακοπές. Οπότε κι εγώ περιμένω πως και πως να ξεκινήσει αυτό το πάρτι του Σαββάτου για να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους τηλεθεατές. Το J2US μου δίνει ζωή.