Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση του παρουσιαστή στα δημοσιεύματα

Νίκος Κοκλώνης

"Τι έχω; Σίγουρα μάτι" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης να δώσει μια σαφή απάντηση, το απόγευμα της Πέμπτης, στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρόσωπο του. Μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός επέλεξε να χρησιμοποιήσει μέρος της τελευταίας του επιτυχίας… «Μάτι»!

Ειδικότερα, μέσα από ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Τι έχω; Σίγουρα μάτι! Και ψέματα».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια ιστορία που ο παρουσιαστής και παραγωγός απαντά με αιχμηρό λόγο σε ρεπορτάζ του Documento. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα» διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος με επικεφαλής τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, προχώρησε σε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού, καθώς και 7 φυσικών προσώπων και εμπλεκομένων εταιρειών (συνολικά οι δεσμεύσεις ανέρχονται στις 21). Το “Documento” υποστήριξε ότι μεταξύ των εμπλεκομένων είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει, διαψεύδοντας το σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα της Αρχής και το πολυσέλιδο πόρισμα του επικεφαλής της προέκυψε ότι ο εν λόγω τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο δημόσιο από φόρους και λοιπά περίπου 22.000.000 ευρώ. Κατά πληροφορίες, σύμφωνα με το πολυσέλιδο πόρισμα ο παραγωγός φέρεται να είχε στήσει τις εικονικές εταιρείες (15-16), ώστε να εμφανίζει ως συμβεβλημένους με αυτές τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του. Μάλιστα, ένας Αλβανός φέρεται να εμφανίζεται σε όλες τις εταιρείες του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η δέσμευση αποφασίστηκε από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ταυτόχρονα διαβιβάστηκε στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα της Αρχής για τη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, τη διακρίβωση δηλαδή ή όχι αξιόποινων πράξεων στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο κ. Βουρλιώτης κατά πληροφορίες ζητάει σε βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων να ασκηθεί ποινική δίωξη, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.