Νίκος Γκάνος: «Μπορεί να είναι και μέσα στην παρέα του NaMaSte αυτός που δεν με θέλει»

«Υπήρχε ιστορία από πίσω και δεν έγινε έτσι απλά τυχαία όλο αυτό».

Ο Νίκος Γκάνος μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM, με ορισμένα σημεία της κουβέντας τους να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το περιστατικό με το πλάνο στην τηλεόραση

«Δεν έγινε καμία πλάκα με το πλάνο στην τηλεόραση. Ήταν σοβαρό! Το πρόβλημα μου δεν ήταν ότι είχα λίγα πλάνα. Το πρόβλημα μου ήταν ότι μιλούσα και δεν με έδειχνε καθόλου. Και είχε γίνει προφανώς επίτηδες όλο αυτό. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε! Και δεν ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα όλο αυτό…».

Νίκος Γκάνος

«Επίσης την προηγούμενη ημέρα πριν το περιστατικό αυτό δεν με άφησαν να μπω στην εκπομπή. Δεν με άφησαν με διάφορες δικαιολογίες. Υπήρχε ιστορία από πίσω και δεν έγινε έτσι απλά τυχαία όλο αυτό. Οπότε για αυτό το έκανα όλο αυτό που έκανα και δεν το μετανιώνω! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο από μεριάς μου. Ίσα-ισα με τα παιδιά βγαίνουμε και έξω μαζί είμαστε μια χαρά. Μπορεί να είναι και μέσα στην παρέα αυτός που δεν με θέλει» (γέλια). Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος έδωσε την εντολή. Δεν είναι τυχαίο».

«Όλοι σοβαρά το πήραν όταν συνέβη αυτό και μπήκα μπροστά στο πλάνο της Ναταλίας Γερμανού. Δεν μου είπε κανένας τίποτα μετά. Τίποτα απολύτως. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε ένας αν εγώ θεωρώ ότι είναι σωστό κάτι. Εννοείται ότι δεν ξέρω τηλεόραση και ούτε πήγα να πω ότι ξέρω τηλεόραση και ότι κάνω χρόνια, δεν θέλω να την μάθω κιόλας»!

Ο Νίκος Γκάνος για τη Ναταλία Γερμανού…

«Είναι πάρα πολύ έξυπνη και πάρα πολύ καλή στιχουργός. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια που έχει γράψει. Μου έχει γράψει ένα δυο κομμάτια που δεν έχουν βγει ακόμα. Της το ζήτησα εγώ».

…και τον Νάσο Γουμενίδη

«Νομίζω ότι σε αυτό το άτομο δεν πρέπει να δίνουμε καν σημασία. Και νομίζω αρκετή σημασία του δώσαμε όλοι μας. Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο… Δύο λέξεις… «’Εγκυρη Δημοσιογραφία»(!)».