Νικολέττα Βλαβιανού: «Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»

Νικολέττα Βλαβιανού

"Εξαφανίστηκα. Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011", αποκαλύπτει η Νικολέττα Βλαβιανού.

Η Νικολέττα Βλαβιανού αποκαλύπτει το bullying που βίωσε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος την «έκοβε» από δουλειές για χρόνια. Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και την Μαριάνθη Κούνια, η Νικολέττα Βλαβιανού εξομολογείται:

«Στην καριέρα μου έχω δεχτεί ένα πολύ ισχυρό bullying επί 15 χρόνια από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος, επειδή ήταν πιο επιφανής από εμένα τότε, πέρναγε όπου ήθελε την άποψή του. Μου έκανε γερό κόψιμο από δουλειές, επειδή έτυχε να έχουμε μια διαφωνία κοινωνικού περιεχομένου. Και με μεγάλη ευκολία κάποιοι με απέκλειαν από δουλειές, γιατί ήμουν έξω από τον κύκλο του».

Η Νικολέττα Βλαβιανού εξηγεί πώς γινόταν αυτό για τόσα πολλά χρόνια. «Ξεκίνησα πολύ δυναμικά την καριέρα μου το 1991 στην τηλεόραση και για επτά χρόνια ήμουν μέσα στο Εθνικό επί Κούρκουλου. Μετά εξαφανίστηκα. Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011. Αφορά δουλειές στο εμπορικό θέατρο και την τηλεόραση. Διότι δεν έχω κάνει πολλά σίριαλ, μόνο εφτά. Με είχε αποκλείσει από πολλές δουλειές. Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν», αναφέρει η ηθοποιός.

«Με λάβωσε πάρα πολύ αυτό το γεγονός και κυρίως στο οικονομικό μέρος. Γιατί τις καλές εποχές της τηλεόρασης, με τα μεγάλα κασέ, ήμουν εκτός. Και έληξε γιατί εγώ επέμενα πολύ», λέει η Νικολέττα Βλαβιανού.