Νικολέττα Βλαβιανού: «Εκεί μπορούσαν να με χτυπήσουν και το έκαναν»

Νικολέττα Βλαβιανού

"Δεν έμεινα χωρίς δουλειά αλλά με ταλαιπώρησε κάποιος πολύ γιατί ήρθα σε σύγκρουση μαζί του" δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε συνέντευξη η Νικολέττα Βλαβιανού και μίλησε για τα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί στη δουλειά της.

Εσύ έχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στο θεατρικό χώρο;

Ναι αλλά όχι να κινδυνέψω. Απλώς, ήμουν όμορφο κορίτσι, τα αρσενικά δεν κρατιούνται, υπονοούμενα υπήρχαν. Επειδή όμως εγώ από πολύ μικρή ήμουν πολύ αυτόνομη, ήξερα και να τα κουμαντάρω αυτά τα πράγματα. Δεν βρέθηκε όμως μπροστά μου κάποιος σε τόση τρέλα.

Έχω δεχτεί όμως πολύ εργασιακό bullying. Εκεί μπορούσαν να με χτυπήσουν κι αυτό κάνανε. Αυτό ήταν πολύ άτιμο γιατί είναι ένα «παιχνίδι» κάτω από τη μέση και δεν μπορείς να αμυνθείς. Γιατί ακριβώς το θέατρο είναι μόνο «παρέες» – καθώς είμαστε μικρή χώρα και οι ηθοποιοί πολλοί, άρα λειτουργούν καλά οι «παρέες». Οπότε όταν σε αποκλείει ένας από μια παρέα, αποκλείεσαι από πολλές δουλειές.

Δηλαδή έχεις μείνει χωρίς δουλειά γιατί είπες «όχι» σε κάποιον;

Δεν έμεινα χωρίς δουλειά αλλά με ταλαιπώρησε κάποιος πολύ γιατί ήρθα σε σύγκρουση μαζί του. Με απέκλεισε από αρκετές δουλειές και με δυσκόλευε πολύ στο να βρω δουλειά μέχρι πρόσφατα. Πολλά χρόνια ταλαιπωρίας.