Νικολέττα Καρρά: «Έχει παραγίνει η κατάσταση, έχω παρεξηγηθεί αρκετές φορές»

Νικολέττα Καρρά

"Πάντα ήμουν ευαίσθητη, αλλά όσο μεγαλώνω αυτό γίνεται χειρότερο" εξομολογείται η Νικολέττα Καρρά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά στο Τύπος Tv και την δημοσαιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε για την καλλιτεχνική της διαδρομή, την διάθεση να μιλάει σε συνεντεύξεις μόνο για ότι έχει να κάνει με την δουλειά της αλλά και την ευαισθησία που την διακατέχει στην καθημερινότητα.

Η πορεία σας έχει πολλές στιγμές μέσα από ρόλους. Κλείνοντας τα μάτια, τα περιμένατε όλα αυτά;

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ικανοποιούνται εύκολα. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω κάνει, αλλά θέλω να κάνω πολύ περισσότερα. Το ότι έχω κάνει διαφορετικά πράγματα ήταν επιλογή μου. Είπα πολλά όχι, ήμουν αυστηρή περιμένοντας να έρθει κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Δεν ικανοποιούμαι εύκολα, είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου.

Πορεύεστε με έμφαση στη δουλειά και όχι με το άγχος των συνεντεύξεων, των εκπομπών;

Ναι, ισχύει πολύ! Νομίζω ότι πρέπει να βγαίνουμε και να μιλάμε όταν αυτό αφορά τη δουλειά μας. Δεν αισθάνομαι άνετα όταν βγαίνω σε εκπομπές και πρέπει να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο. Νομίζω πως κουράζομαι τον κόσμο. Για αυτό είμαι αυστηρή και σε αυτό το κομμάτι. Μου έχει συμβεί να μπουν τίτλοι που δεν είναι αντιπροσωπευτικοί των όσων έχω πει. Έχει παραγίνει η κατάσταση, απλά και μόνο για να τραβήξουν το ενδιαφέρον. Έχω ακόμα την ευαισθησία, αυτό να με ενοχλεί. Θέλω ο κόσμος να έχει σαφή εικόνα για μένα. Άρα από το να στεναχωριέμαι και να ζαλίζω τον κόσμο, έχω προτιμείσει να βγαίνω να μιλάω για τη δουλειά μου και μόνο.

Τι δεν ξέρουμε για τη Νικολέττα στην καθημερινότητα; Είναι δυναμική και ευαίσθητη όπως η ηρωίδα της;

Είναι ακριβώς έτσι, ο χαρακτήρας της Νίκης στο «Αυτή η νύχτα μένει» είναι κοτά σε μένα. Έχω φτιάξει το προφίλ μιας δυναμικής γυναίκας γιατί έχω αναγκαστεί να είμαι δυναμική. Αυτό έχει φτάσει σε σημείο παρεξήγησης αρκετές φορές. Πάντα ήμουν ευαίσθητη, αλλά όσο μεγαλώνω αυτό γίνεται χειρότερο. Δεν είμαι ρεαλίστρια.