Νικολέτα Βλαβιανού: «Μου έδιναν αρκετά εκατομμύρια για μία γυμνή φωτογράφιση»

Νικολέτα Βλαβιανού

"Μην φανταστείς ότι αγόραζες και σπίτι, αλλά ένα αυτοκίνητο το έπαιρνες", εξομολογείται η δημοφιλής ηθοποιός.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Βίρα τις άγκυρες» των Ρέππα-Παπαθανασίου, ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει την πρόταση που της έχει γίνει στο παρελθόν για γυμνή φωτογράφιση αλλά και την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί.

«Ήμουν πιτσιρίκα, όταν μου είχε προταθεί γυμνή φωτογράφιση από το Playboy. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά εμένα δεν με εξέφραζε κάτι τέτοιο για να το κάνω. Μάλιστα μου δίνανε και αρκετά εκατομμύρια τότε», δηλώνει η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Μην φανταστείς ότι αγόραζες και σπίτι, αλλά ένα αυτοκίνητο το έπαιρνες. Δεν είχα λόγο να το κάνω όμως. Δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας», επισημαίνει για το θέμα η δημοφιλής ηθοποιός.

Έχετε δεχτεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

«Πάντα ο κόσμος μου έδειχνε τον θαυμασμό του. Μου έστελναν λουλούδια για παράδειγμα και άλλα τέτοια», απαντά αρχικά η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Αυτό που με είχε τρομάξει ήταν την δεκαετία του ‘90. Τότε δεν υπήρχαν κινητά φαντάσου και ένας θαυμαστής είχε βρει το τηλέφωνο του καμαρινιού στο θέατρο και μετά βρήκε και του σπιτιού μου. Και με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο.

Κάθε φορά που έφευγα από το θέατρο τρόμαζα να κυκλοφορήσω, φοβόμουν να παρκάρω, κοίταζα γύρω γύρω από το σπίτι. Δεν ξέρεις και ο καθένας τι μούρλα κουβαλάει… Αυτό θυμάμαι με είχε τρομάξει τότε», εξομολογείται η Νικολέτα Βλαβιανού στο περιοδικό Λοιπόν.