Νικολέτα Μαυρίδη: «Στο Survivor αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα»

Survivor

Το μήνυμα της πρώην παίκτριας του Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη!

Στις μέρες του Survivor επέλεξε να επιστρέψει η Νικολέτα Μαυρίδη, τότε που προσπαθούσε καθημερινά να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στις παραλίες του Αγίου Δομινίκου, το απόγευμα της Τρίτης. Η χορεύτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η Νικολέτα Μαυρίδη προχώρησε στη δημοσίευσε ενός μηνύματος – εξομολόγησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Περνούν γρήγορα οι μέρες. Έτσι πέρασε και 1 ολόκληρος μήνας μακριά από το παιχνίδι, από το Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Βλέπω φωτογραφίες και μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω που βρισκόμουν, τι εμπειρίες έχω αποκομίσει, πόσες στιγμές και ποσά πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου αλλά πάνω από όλα στην καρδιά μου! Αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα πιο δυνατή, τραγούδησα, χόρεψα, πανηγύρισα (νομίζω το καταλάβατε όλοι) και επιβίωσα σε συνθήκες που δεν πίστευα ποτέ πως θα τα καταφέρω» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor στη δημοσίευση της.

«Η πιο δύσκολη, έντονη αλλά και ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου…!! Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα… τα παιδιά. Ευχαριστώ ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την στήριξη του απέναντι στο πρόσωπο μου… Το εκτιμώ πολύ! Πηγή δύναμης για μένα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που με περίμεναν με την πιο ζέστη αγκαλιά! Σας αγαπάω πολύ… Να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας» συμπλήρωσε η Νικολέτα Μαυρίδη σε αυτό το Survivor μήνυμα της.