Νικήτας Κορωνάκης: «Έγινε χίλια κομμάτια και έπρεπε να προχωρήσω τη ροή του δελτίου από το μυαλό μου»

Νικήτας Κορωνάκης

"Άρχισε να με λούζει ιδρώτας στο πλάνο" εξομολογήθηκε ο Νικήτας Κορωνάκης.

Με αφορμή την τηλεοπτική συνύπαρξη με την Στέλλα Στυλιανού στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ο Νικήτας Κορωνάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της όλης στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή μέχρι σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικήτας Κορωνάκης εξομολογήθηκε πως «τα ευτράπελα στα δελτία ειδήσεων είναι αρκετά αλλά πάντα τα διαχειρίζεσαι γιατί δεν είσαι μόνος. Έχεις τον αρχισυντάκτη, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι το πρώτο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που έκανα στο MEGA».

«Κάποια στιγμή ήθελα να πιω νερό στη διάρκεια ενός βίντεο. Άφησα το τάμπλετ και γλίστρησε το τηλεχειριστήριο του autocue. Έγινε χίλια κομμάτια. Έπρεπε να προχωρήσω τη ροή του δελτίου από το μυαλό μου. Αν εξαιρέσεις στο πλάνο τον ιδρώτα που άρχισε να με λούζει, κανείς τηλεθεατής δεν κατάλαβε τίποτα και όλα πήγαν καλά» πρόσθεσε» ο δημοσιογράφος στη νέα του συνέντευξη.