Νίκη Θεοφιλοπούλου: Ετοιμάζει βαλίτσες για τον διαγωνισμό Miss Global

Νίκη Θεοφιλοπούλου

"Δεν με πλησιάζουν οι άνδρες εύκολα τα τελευταία χρόνια" εξομολογείται, μέσα σε όλα, η Νίκη Θεοφιλοπούλου.

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου ετοιμάζεται για τον διεθνή διαγωνισμό Miss Global. Τα καλλιστεία θα διεξαχθούν στο Μπαλί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Το όμορφο μοντέλο μίλησε για αυτό το βήμα στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω λίγο άγχος και, όσο πλησιάζουν οι μέρες, γίνεται και μεγαλύτερο. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία. Θα γνωρίσω ανθρώπους από όλο τον κόσμο και πιθανότατα θα με βοηθήσει και στο επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε πάνω από 80 υποψήφιες από όλο τον κόσμο, οπότε ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρω να μπω στο τοπ 25 και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Θεοφιλοπούλου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αναφέρει: «Είμαι μόνη μου, δεν με πλησιάζουν οι άνδρες εύκολα τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ ότι οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες πλέον και ότι οι άνθρωποι αποφεύγουν τις πιο σοβαρές δεσμεύσεις».

Η Νίκη Θεοφιλοπούλου είναι 33 ετών, έχει σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία στην Αθήνα, με ειδικότητα στο τένις, ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας, πάνω στη φυσιολογία. Αυτή την περίοδο διδάσκει μαθήματα τένις. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από πολύ μικρή ηλικία. Εχει περάσει από το «GNTM», αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. «Είχα πάει, αλλά ήμουν 31 ετών και ήθελαν μέχρι 29. Σκέφτομαι να ξαναδηλώσω συμμετοχή, γιατί έχουν αυξήσει το όριο ηλικίας», καταλήγει.