Νίκη Παλληκαράκη: «Γι’ αυτό το χειρουργειο, στο οποίο υποβλήθηκα, κράτησε 3ημιση ώρες»

Νίκη Παλληκαράκη

"Ήταν πολύ στενάχωρο να αναγκάζεσαι να αποχωρείς από μια υπέροχη παράσταση ρεπορτορίου" παραδέχεται η Νίκη Παλληκαράκη.

Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Γεωργίου με αφορμή την παράσταση «Μικρασία» με την οποία θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια παράστασης στο πρόσφατο παρελθόν καθώς και τον ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα του θεάτρου.

Στο παρελθόν κατά τη διάρκεια παράστασης είχατε ένα ατύχημα και οδηγηθήκατε σε ένα πολύωρο χειρουργείο. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι πιθανοί τραυματισμοί στη διάρκεια μιας παράστασης αλλά, η ανάγκη σου να την υπερασπιστείς και να την ολοκληρώσεις, μπορεί να επιδεινώσει πολύ την κατάσταση. Γι’ αυτό το χειρουργειο στο οποίο υποβλήθηκα κράτησε 3ημιση ώρες και μεγάλωσε κατά πολύ και τη διάρκεια που απαιτηθηκε για την αποκατάσταση μου που κράτησε μήνες. Και ναι, ήταν πολύ στενάχωρο να αναγκάζεσαι να αποχωρείς από μια υπέροχη παράσταση ρεπορτορίου όπως ήταν το «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» που με πολλή χαρά και κόπο είχε στηθεί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου, στην οποία το θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά;

Τα πάντα έχω μοιραστεί με το θέατρο και τους ανθρώπους του, από τα πιο ευχάριστα μέχρι τα πιο δύσκολα…. Γι’ αυτό και παραμένει η μεγάλη μου αγάπη!