Νίκη Λυμπεράκη: Σπουδαίο μήνυμα για τον εμβολιασμό από την άνκοργούμαν του OPEN

Νίκη Λυμπεράκη

"Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;" αναρωτιέται, με νόημα, η Νίκη Λυμπεράκη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε η Νίκη Λυμπεράκη να στείλει το δικό της μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά της Covid 19.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN έχει ήδη εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και παραθέτει τους λόγους που έσπευσε να το κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πως «είμαι 39 και εμβολιάστηκα την Τρίτη με Astrazeneca. Αυτό “κλήρωσε” στην ηλικιακή μου ομάδα και το έκανα (με χαρά αλλά όχι άφοβα):

-για να προστατεύσω τον γιο μου που ειναι εννέα μηνών και έχει δει τις γιαγιάδες του (τρισδιάστατες) φορές μετρημένες στα δάχτυλα
-για να ξαναδώ τη μάνα μου πριν περάσει άλλος ένας χρόνος
-γιατί ως πολίτης αισθάνθηκα πως είναι καθήκον μου
-γιατί δεν μου φαίνεται σωστό να βάλω μέσο τον φαρμακοποιό να μου βρει ραντεβού με σκεύασμα άλλης εταιρείας (αυτό δηλαδή που έκαναν κάμποσοι από εκείνους που τώρα κουνούν το δάχτυλο στους άλλους) και
-γιατί νιώθω πως θα ήταν ύβρις να μην κάνω το εμβόλιο που μου προσφέρεται την ώρα που ο μισός πλανήτης και βάλε-το φτωχότερο κομμάτι βασικά- είναι αφημένος στο έλεος του θεού».

«Σας εξομολογούμαι λοιπόν πως από την Τρίτη, κάθε φορά που νιώθω μούδιασμα, πιάσιμο ή πόνο, έναν φόβο τον νιώθω. Και υποψιάζομαι πως κάπως έτσι θα πάει μέχρι να περάσουν είκοσι μέρες. Γι’ αυτό ακριβώς με ξενίζει όλη αυτή η κριτική σε όποιον τολμά να ψελλίσει πως φοβάται με όσα ακούει για το εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας και δεν θέλει να το κάνει. Ούτε αρνητές είναι ούτε ψεκασμένοι κι αυτό το τσουβάλιασμα μου φαίνεται πολύ άδικο. Άλλωστε στο τέλος του μήνα θα μπορεί ο καθένας να επιλέξει το εμβόλιο που θέλει» πρόσθεσε η άνκοργούμαν του OPEN.

Είμαι 39 και εμβολιάστηκα την Τρίτη με Astrazeneca.
Αυτό “κλήρωσε” στην ηλικιακή μου ομάδα και το έκανα (με χαρά αλλά…

Δημοσιεύτηκε από Nicky Lyberaki στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

«Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;» αναρωτήθηκε, στο κλείσιμο η Νίκη Λυμπεράκη.