Νίκη Λάμη: «Ερωτεύομαι σαν τρελή, παθιασμένα και πέφτω στα πατώματα»

Νίκη Λάμη

"Μπορώ να πω πλέον συνειδητοποιημένα ότι θέλω να κάνω οικογένεια" παραδέχεται η Νίκη Λάμη.

Με αφορμή την κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» παραχώρησε η Νίκη Λάμη μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου. Η κούκλα ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, από καρδιάς στο κεφάλαιο έρωτας για να παραδεχθεί πως σήμερα συνειδητοποιημένα πια θέλει να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λάμη εξομολογήθηκε πως «ερωτεύομαι σαν τρελή, παθιασμένα καιπέφτω στα πατώματα. Απλά τα τελευταία δέκα χρόνια παρατηρώντας τον εαυτό μου θα σου πω ότι η συνθήκη είναι διαφορετική. Δηλαδή όλο αυτό το δράμα του έρωτα πλέον διαρκεί λίγο και μεγαλώνοντας μπορώ να το διαχειρίζομαι καλύτερα. Το ίδιο συναίσθημα έχω και την ίδια ένταση, αλλά όταν δω ότι κάτι μποεί να μου κάνει κακό, ίσως προστατεύομαι».

«Τώρα αυτό αν το ονομάζουμε λογική; ΟΚ. Εγώ το ονομάζω αυτοπροστασία. Δεν είναι ότι δεν αφήνομαι, απλά σκέφτομαι πως «μου κάνει αυτό; Είναι αυτό που θέλω;». Παλαιότερα πίστευα ότι το θέμα είναι το παιδί. Έβλεπα παιδιά και ήθελα πολύ να κάνω. Μεγαλώνοντας, κάνοντας σχέσεις και έχοντας το οικογενειακό background με τα ελλείμματα και τα πλεονεκτήματα, μπορώ να πω πλέον συνειδητοποιημένα ότι θέλω να κάνω οικογένεια».

«Αγαπώ τη συντροφικότητα. Θέλω αυτή την εικόνα του μπαμπά, της μαμάς και του παιδιού που στολίζουν μαζί το δέντρο τα Χριστούγεννα. Γιατί να το αρνηθώ» συμπλήρωσε η Νίκη Λάμη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη