Νεσχάν Μουλαζίμ: Έρχεται γάμος με Έλληνα επιχειρηματία!

Νεσχάν Μουλαζίμ

Ποιος γοητευτικός επιχειρηματίας έχει κλέψει την καρδιά της;

Τον χορό του Ησαΐα ετοιμάζεται να χορέψει η Νεσχάν Μουλαζίμ. Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, την καρδιά της μελαχρινής καλλονής έχει κλέψει εδώ και επτά μήνες ο επιχειρηματίας και πολίστας Στέλιος Πολογεώργης και ο γάμος δεν φαίνεται να αργεί…

Ο Στέλιος Πολογεώργης κατάγεται από τα Σφακιά της Κρήτης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στα Χανιά και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό επισημοποίησαν τη σχέση τους και αντάλλαξαν βέρες, ενώ συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν οι οικογένειές τους, δείχνοντας ότι η γνωριμία τους έχει μπει σε νέες, πιο σοβαρές βάσεις.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης έχουν αποφασίσει να κάνουν συμμέτοχους στη χαρά τους και τις δύο οικογένειες σε Ελλάδα και ΤΟυρκία, γι’ αυτό ο γάμος θα είναι διπλός! Ο πρώτος γάμος αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο στα Χανιά, όπου θα ακολουθήσει τρικούβερτο κρητικό γλέντι και έπειτα από λίγο καιρό θα ακολουθήσει γάμος και στην Τουρκία, απ’ όπου κατάγεται το γνωστό μοντέλο.

Όσοι γνωρίζουν τη Νεσχάν Μουλαζίμ δεν την έχουν δει πιο ευτυχισμένη, αφού, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους, πρώτη φορά νιώθει τόσο έντονα συναισθήματα για έναν άνδρα. Από την άλλη και ο Στέλιος δεν εντυπωσιάστηκε μόνο από τη μεσογειακή ομορφιά της, αλλά και από την πολύπλευρη προσωπικότητά της.