Νέος γάμος – Παντρεύεται γνωστό μοντέλο

"Είπε το μεγάλο ναι και παντρεύονται σύντομα"...

Τη σχέση τους αποφάσισαν να επισφραγίσουν το γνωστό μοντέλο Στέλλα Δημητρίου κι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μιχαηλίδης. Η ίδια αποδέχθηκε την πρόταση του γνωστού επιχειρηματία και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο στις Σπέτσες.

Πρόσφατα η Στέλλα Δημητρίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της από τις διακοπές τους στη Μύκονο σημειώνοντας: «Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι …. μα πιο πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο».

Λίγο αργότερα, ο κολλητός φίλος της και pr manager, Χάρης Σιανίδης, ενθουσιασμένος από την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της φίλης του, δημοσίευσε στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία τους και μοιράστηκε τις σκέψεις του γι’ αυτό το χαρμόσυνο γεγονός.

«Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά….. και με πολλή συγκίνηση…. ξέρετε η Στέλλα ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω από φίλη…συνοδοιπόρος-οικογένεια ….κοινή πορεία-ηλικία-διαδρομή…. χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ το… ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ….ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου…και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!! Σ’ αγαπώ Στέλλα μου….έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα».

Πηγή: TL!fe